Aurinkoenergiapaketit OFF-GRID - Valitse sinulle juuri sopiva paketti!

søndag 21. mars 2021

Mökilläsi ei sähköliittymää, mutta haluat nauttia sähkön tarjoamista eduista. Katso suosituimmat pakettimme ja vinkit, miten valitset aurinkoenergiapaketin.

Valitse sinulle sopiva aurinkosähköpaketti. Tässä esittelemme kolme suosituinta aurinkosähköpakettiamme:

Aurinkoenergiapaketti Basic 12V

Sopii pienempään mökkiin tai rakennukseen, jossa tarvitset perusvaloa valaistukseen ja pienelektroniikan lataukseen. Tämän paketin voit helposti asentaa myös itse. Sunwind Basic aurinkoenergiapaketti edullinen järjestelmä jolla voit valaista isommankin mökin LED-valoja hyödyntämällä. Järjestelmän avulla voit ladata matkapuhelimet ja kannettavat tietokoneet. Tehokkaan 100 W paneelin avulla akku latautuu kesäaikana nopeasti täyteen, joten silloin voit liittää tähän järjestelmään esim. pienen television. Lue lisää tästä paketista täältä.

Aurinkoenergiapaketti Cabin 230V

Tämän aurinkoenergiapaketin avulla saat 230 voltin jännitteen pistorasiaan ja sopii täydellisesti mökille, jota käytetään pääasiassa kesällä. Tämä supersuosittu paketti sopii hyvin pieneen mökkiin, jossa kulutus on maltillista, mutta käyttöjännitteeksi halutaan 230 V. Soveltuu hyvin jääkaapin, television, valaistuksen ja kulutuslaitteiden latailuun. Lue lisää tästä paketista täältä.


Aurinkoenergiapaketti Hytte 230V

Tämän aurinkoenergiapaketin avulla saat 230 voltin jännitteen pistorasiaan ja melkein samat mukavuudet kuin kotona. Tämä paketti soveltuu erittäin hyvin hieman suurempaan käyttöön, pääasiassa kesäaikana. Soveltuu hyvin jääkaapin, television, valaistuksen ja kulutuslaitteiden latailuun. Myös kahvinkeittimen ja muiden suurempien sähkölaitteiden käyttö onnistuu. Lue lisää tästä paketista täältä.


Suuntaa antavat vinkit valittaessa aurinkosähköpaketteja 
Kuinka paljon sähköä tarvitset? Tämä taulukko on vain yksinkertaistettu esimerkki siitä, mitä laitteita voit käyttää eri pakettien avulla. Käyttöjännitteen ja laitetehon lisäksi on otettava aina huomioon omat käyttötavat. Eli kuinka paljon laitteita käytetään, minä vuodenaikana mökillä oleskellaan ja kuinka pitkiä aikoja kerrallaan.

Täältä löydät kaikki OFF-GRID pakettimme (AGM, LiFePO4).


Voimalapaketit

Onko kulutuksesi suurta ja/tai vapaa-ajanasuntosi on ympävuotisessa käytössä? Sitten valintasi voi olla järeämpään käyttöön suunniteltu Sunwind voimalapaketti. Valittavanasi on useita eri vaihtoehtoja. Näiden voimaloiden yhteydessä suosittelemme aina käytettäväksi aggregaattia.

Täältä löydät kaikki voimalapakettimme. 


Autamme sinua valitsemaan oikean aurinkoenergiapaketin

Kysy meiltä tai jälleenmyyjältäsi, haluatko apua mitoitukseen. Ylläoleva taulukko antaa perusraamit, joilla pärjätään 90% tapauksista, mutta jos haluat täyden varmuuden voi pakettia joutua räätälöimään, esim. lisäpaneelin taikka akun muodossa.
 

Tulevaisuuden käyttötarpeiden ennakointi

Sukupolvenvaihdos? Etätöiden lisääntyminen?  Vai läheneekö eläkkeelle jääminen ja luulet viettäväsi mökillä enemmän aikaa? Hyvä vinkki on aina lisätä paketin kokoa noin 25%:ia (akut+paneelit). Toisaalta on päiviä, jolloin aurinko ei paista. Toisaalta saatat ostaa mökille lisää sähkölaitteita ajan myötä. Lisäksi saatat haluta viettää enemmän aikaa mökilläsi, nyt kun olet jo parantanut mökin mukavuusastetta.
 

Haluatko tietää lisää tarjouksistamme tai saada neuvoja? 

Soita energia-asiantuntijoillemme 010 1102 600 tai
ota meihin yhteyttä sunwind@sunwind.fi tai etsi lähin Sunwind-jälleenmyyjäsi. 

 


Onko tämä artikkeli hyödyllinen? 

Jaa tämä:


Liittyvät tuotteet